El seu proveïdor de Confiança

Catalana de Podologia  és una empresa especialitzada en el sector de la podologia, dedicada al subministrament i fabricació de material per a la podologia.

Després d’anys de consolidació al mercat, es troba preparada per oferir la millor assistència a la seva empresa. Qualitat, bon preu i professionalitat fan que puguem oferir-li un servei excel·lent.

Professionals amb més de 15 anys d’experiència en el sector, avalen els nostres productes oferint als nostres clients els de major fiabilitat.

Servei i Qualitat

Sempre atents a les exigències del mercat i molt units a les noves tecnologies Catalana de Podologia posa al servei del professional nostra web de podologia, un format que esperem que li sigui còmode, fàcil i de gran utilitat, sense per això prescindir d’un assessorament directe cada vegada que ho estimi oportú.

Li convidem al fet que visiti el nostre catàleg el qual estem segurs, que podrà satisfer les seves exigències.

 

 

Fabricants

Catalana de Podologia ha sabut adaptar-se a la nova situació del mercat. Ser fabricants dels nostres propis equips de podologia PODOTECNICS, ens permet oferir-li el millor assessorament tècnic i manteniment.