Productes

 • EDDO Captació d’imatge 3D

  [vc_row][vc_column][vc_column_text]

  EDDO és una valuosa eina d’anàlisi que pot ser aplicat a una gran varietat d’àrees relacionades amb la medicina i l’ergonomia. És un sistema portàtil de captura de moviment, dissenyat per estudiar el moviment de parts específiques del cos humà. El sistema comprèn dues o tres càmeres digitals d’alta velocitat i alta resolució amb un sistema d’il·luminació infraroja incorporat. Opera amb marcadors reflectors i també amb LEDs actius.

  Principals característiques

  Sistema automàtic i portàtil, fàcil d’instal·lar i utilitzar. Pre-calibrat, gràcies a l’estructura rígida en la qual s’insereixen les càmeres. (es lliura a l’usuari ja calibrat, i nous calibratges no són necessàries.) Gran precisió gràcies a la potència dels algorismes que duen a terme la captura 3D. Resposta en temps real i informació completa sobre els paràmetres biomecánics que es van a analitzar. Les dades biomecánics resultants de la captura amb EDDO poden ser analitzats detalladament per mitjà del EDDO programari.

  Configuracions:

  EDDO Parell i EDDO Terna són les dues solucions portàtils de STT per dur a terme captura òptica de moviment. Heus aquí les característiques principals:

  • Portàtil
  • Dispositius “plug & play”
  • Pre-calibrats
  • Processament d’imatge integrat
  • Sincronització amb dispositius externs
  • Dissenyats per a un ús perllongat sense problemes

  EDDO Terna.

  Un sistema de captura de moviment 6DoF compacte però potent. Conté tres càmeres. La perfecta solució per a volums de captura de grandària petita i mitjà, per a gran varietat d’aplicacions: medicina i rehabilitació, animació facial, etc.

  EDDO Parell.

  El nostre sistema portàtil més compacte per a captura de moviment 6DoF. És lleuger i fàcil de transportar i instal·lar, fins i tot sobre una taula.

   

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]