Warning: include_once(/homepages/34/d709975971/htdocs/catalanapodologia/wp-content/themes/capital/ocmx/includes/press-trends.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/34/d709975971/htdocs/catalanapodologia/wp-content/themes/capital/ocmx/folder-class.php on line 9

Warning: include_once(): Failed opening '/homepages/34/d709975971/htdocs/catalanapodologia/wp-content/themes/capital/ocmx/includes/press-trends.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/34/d709975971/htdocs/catalanapodologia/wp-content/themes/capital/ocmx/folder-class.php on line 9
iSen Captura de moviment iSen Captura de moviment – Catalana de Podologia

Productes

 • iSen Captura de moviment

  [vc_row][vc_column][vc_column_text]

  iSen és un sistema de captura de moviment i d’anàlisi biomecànica basat en sensors inercials. Aquests sensors proporcionen orientacions (angles), així com velocitats angulars i acceleracions. L’ús d’algorismes avançats (filtres de Kalman) resol els problemes habituals de deriva associats a sensors inercials.

  Els sensors inercials STT-IBS  ès connecten a un ordinador a través d’una connexió USB o a través de bluetooth.

  És possible connectar fins a 28 sensors al mateix ordinador al mateix temps. A més, existeix una aplicació per a dispositius portàtils. Aquests sensors permeten mesurar el moviment de persones, màquines o qualsevol objecte mòbil. La informació biomecànica que s’obté pot analitzar-se detalladament gràcies al potent programari iSen.

  Sens dubte iSen és la solució ideal en els casos en què no hi hagi un contacte visual constant o diàfan amb el mòbil, ja que l’entorn i les circumstàncies del moviment no impedeixen que es realitzi l’adquisició de dades.

  Es tracta del sistema de captura inercial més versàtil i assequible del mercat!

  Aplicacions

  iSen combina la versatilitat de STT-IBS (un lleuger i precís sensor inercial) amb la provada eficàcia del nostre programari. Les aplicacions per a aquest eficient sistema són incomptables, i aquests són només alguns exemples:

  -Biomecànica
  -Recerca (mesurant cinemàtica humana, que amb freqüència interessa a investigadors i desenvolupadors).
  -Rehabilitació.
  -Anàlisi de marxa.
  -Esports (centres especialitzats, entrenadors…).
  -Entreteniment (pel·lícules, videojocs, televisió, etc.).
  -Estudis d’ergonomia.
  -Retroalimentació (notificacions en temps real).
  -Realitat virtual.
  -Realitat augmentada.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]