EQUIPS

Equip ONE

Equip compacte de fusta de melamina hidròfoga

EQUIPS

Equip ONE

Equip compacte fabricat amb fusta de melamina hidròfoga. Sobre acabat amb corian o melamina blanca. Afegir micromotor opcional. Calaixos amb guies de rodaments i rodes metàliques antivibració. Aspiració per turbina de baix nivell acústic i sense manteniment. Depòsit Cattanni amb recollida de pols. L’equip conta d’un suport lateral per la làmpada i un espai frontal per col.locar la font d’alimentació. La cànula d’aspiració va directa al micromotor i hi han connexions internes pel motor, la làmpada i l’esterilitzador.

 

Fitxa tècnica:

Pes total: 35kg

Voltatje d’alimentació: 220V

Freqüència: 50Hz

Potència màxima:

-Font alimentació: 72VA

-Làmpada: 113VA

-Turbina aspiració homologada CE: 450W

Micromotor: Tipus Monoblock

RPM: 35.000rpm

W: 90W

Ample: 600mm

Fons: 450mm

Alt: 800mm

 

 

Telèfon

(+ 34) 93 426 10 01

Direcció

c/ Ermengarda 39, BX 08014 Barcelona

Email

info@catalanadepodologia.com