Làsers

S30 Podylas

Làser segur i eficaç de fabricació nacional

LÀSERS

S30 Podylas

El Làser onicomicosi S30 PODYLAS s’elimina de forma segura, ràpida i eficaç els fongs en les ungles, berrugues i aueratosis en poques sessions, sense efectes secundaris i sense medicació.

Làser S30 PODYLAS, tecnológia segura per:
• Onicomicosis
• Berrugues plantars
• helomes neurovasculars
• Queratosis Plantar Intractable
• Fascitis plantars
• postquirúrgics d’hallux valgus
• postquirúrgics de dits gallet
• Tendinitis aquilea
• Metatarsàlgia
• Regeneració d’úlceres i cremades

Potència: 40W
Longitud d’ona: 1064nm

Descàrrega Fitxa Producte

Podylas té models des 18W a 40W. Realitza una tremenda descàrrega d’energia en un temps molt breu, que augmenta l’efectivitat i és perfectament tolerat per qualsevol pacient.

Potència: En el làser, és la capacitat de realitzar la descàrrega energètica necessària en un determinat temps (ms). Un làser d’alta potència és capar de transferir l’energia necessària per fer mal el fong en molt poc temps. Això confereix una menor molèstia a l’pacient.

Pulsació: És el temps de permanència de l’làser sobre el teixit. Per donar l’energia suficient per destruir el fong, a major potència es requereix menor pulsació. A menor potència, major pulsació. Les pulsacions llargues són menys efectives i més molestes per al pacient.

Raons tècniques dels avantatges de l’Laser Podylas

En resum, a nivell tècnic Podylas és la millor opció, per la seva potència i longitud d’ona. A continuació, enumerem algunes raons, més de fiabilitat de el projecte que tècniques:

Fabricació nacional
Intermedic és una empresa espanyola amb més de 30 anys d’experiència en fabricació de làsers medicoquirúrgics i en constant contacte amb els líders d’opinió en Podologia.

La principal alternativa era la Xina (buscar model Cheese II): amb un preu a la Xina realment baix, però de baixa potència (10W), i una longitud d’ona de 980nm.

Protocols
Abans de començar a comercialitzar Podylas, ja estaven creats els protocols per a totes les patologies. I tots els protocols estan basats en evidència científica.

Diversitat de tractaments
Onicomicosis, Papilomes, IPK’s, Fascitis, Neuroma de Morton, Capsulitis, Bursitis, Sudeck, Úlceres, Punts Gallet ….

A l’estar tan implantat, sorgeixen contínuament noves ampliacions de protocols i nous tractaments. Hi ha més de 400 equips entre Espanya i Portugal, i aquests són molts professionals investigant. Cada novetat es comparteix amb els altres usuaris.

Formació
Determinant. A més de la formació comercial, cada nou usuari visita a un dels nostres podòlegs formadors per comprovar com es treballa amb casos de pacients reals. Es pot consultar a el grup de WhatsApp professional i es contesten dubtes en temps real. A més s’organitzen multitud de cursos i tallers al llarg de l’any per a l’actualització de tots els usuaris. Sense entrar en la quantitat de ponències en congressos o tallers en els quals es treballa amb PodylasÒ.

Àmplia Gamma
Existeixen models Podylas amb diferents preus i protocols. A preus tan assequibles com els xinesos o models d’alta gamma per a la qual més exigents. En qualsevol cas, qualitat europea i proximitat.

 

Sobre el manteniment dels equips Podylas
Freqüentment s’argumenta negativament sobre la necessitat de manteniment.

Podylas ha de visitar anualment la fàbrica per fer neteja interna i, sobretot comprovar que la potència que surt de la peça de mà és realment la que indica el programari que està proporcionant. Això no ho pot fer qualsevol persona a la consulta de el podòleg ja que requereix una titulació d’Enginyer, Físic o enginyer tècnic i es precisa un sistema de mesura patró calibrat per un laboratori certificat.

 

Telèfon

(+ 34) 93 426 10 01

Direcció

c/ Ermengarda 39, BX 08014 Barcelona

Email

info@catalanadepodologia.com