MICROMOTORS

AMotor de Cirurgia CHIROPRO

Un únic botó giratori de control

MICROMOTORS

Motor de Cirurgia CHIROPRO

Característiques del Micromotor de cirugia CHIROPRO + TRIOPACK MANTENIMENT

– PRECISIÓ ABSOLUTA

Gràcies a un sistema electrònic d’alta precisió, el parell seleccionat a la consola es correspon exactament amb el parell obtingut a la sortida de l’instrument.

No cal fer cap calibratge gràcies a la desviació mínima de el parell el motor a la sortida (+/- 5%). Això fa que la tercera generació de l’Chiropro sigui potencialment el sistema d’implantologia de major precisió de l’mercat.

Ajust automàtic de el parell en funció de la resistència òssia durant la col·locació de l’implant, evita el bloqueig de l’trepant.

El valor de el parell màxim aplicat roman visible a la pantalla per a una millor documentació.

– Peça de manoPM 1: 2 L’elevada velocitat de gir redueix en un 70% el temps de tall (12 segons per a fraccionar una dent per complet), alhora que redueix considerablement la força necessària. La PM 1: 2 està equipada així mateix amb una Bur Guard que evita que el líquid s’infiltri tant en la peça de mà com en el motor. D’aquesta manera, es redueix de forma significativa el risc de reescalfament i de fallada prematur de la peça de mà.

– El nou CA 1: 2,5 L Micro-Series és el contra-angle definitiu per a cirurgia i periodòncia. Gràcies a la seva relació de multiplicació, el CA 1: 2,5 L Micro-Sèries pot utilitzar-se en nombroses aplicacions clíniques: extracció de moles de el judici, apicectomies, allargament de corona i extracció d’arrels.

– Protocols quirúrgics preprogramats, el procediment de l’implant pot realitzar-se sense complicaciones.Las seqüències predefinides poden admetre els protocols de tots els fabricants d’implants i qualsevol estat de l’hueso.La seqüència quirúrgica pot personalitzar i guardar-se en la màquina per estalviar temps.

– Roda de control intuïtiva Gràcies al seu botó de comandament únic, la navegació es converteix en un joc de nens. Gireu el botó per navegar pels menús i tot seguit validi la seva elecció mitjançant una simple pressió. Nou control intuïtiu per a un ús diari simplificat i una reducció de el temps de tractament
Elecció senzilla de el protocol quirúrgic i dels ajustos de velocitat / parell en només 3-5 passos

– Sistema d’irrigació patentadoTodos nostres sistemes d’implantologia incorporen una bomba peristàltica molt pràctica dissenyada i patentada per Ben-Air. Les nostres línies d’irrigació inclouen un suport d’inserció que garanteix una manipulació de les més senzilles i una higiene òptima. Sistema de bomba accessible i còmode. Cabal ajustable de 30-150 ml / min. Segur i estèril: no hi ha contacte entre la bomba i el líquid

– Pedal de peu Per controlar la variació de velocitat i la rotació de l’micromotor, commutar la bomba peristàltica i controlar les seqüències operatorias.Aumento gradual remot de el parell a 5 o 10 Ncm a través del pedal de peu. No cal tocar la consola durant la cirurgia

– Simple, fins i tot al mantenimientoEl botó de comandament pot retirar-se amb facilitat de la consola per a la seva esterilització. A més, la zona de control està protegida per un vidre d’alta resistència i fàcil de netejar. La simplicitat també s’amaga en els detalles.Interfaz de la consola de vidre temperat resistent a cops i fàcil de netejar
Roda desmuntable i esterilitzable

– PEÇA DE MÀ I micromotor FIABLE
Fiable i robust, suporta més de 1500 cicles a 70 Ncm El cap més petit de mercat
Micro-Sèries: més comoditat amb menys tensió a la manoSistema d’irrigació interna per a més comoditat a l’usuari, compatible amb el sistema d’irrigació Kirschner-Meyer

FITXA TÈCNICA:
– Chiropro PLUS 3rd Gen
– Mode implantologia
– Mode de cirurgia
– Botó de control (esterilitzable)
– Parell màx. en l’instrument rotatiu en mode implant 80 Ncm
– Dimensions (llargada x amplada x alçada) 240mm x 240mm x 102mm
– Pes 2,2 Kg
– Garantia de el dispositiu de 2 a 3 anys
– Especificacions MX-i MX-i LED 1600755-001 Amb autoventilació
– Dimensions de l’micromotor: ø x L 23 x 91mm
– Pes de l’micromotor 115g

CONTINGUT DEL PACK
– 1 Chiropro Plus 3rd Gen Console
– 1 MX-i LED Plus micromotor de tercera generació, garantia de 3 anys
– 1 MX-i LED Plus cable de tercera generació
– 1 pedal de peu
– 1 suport de la peça de mà
– 5 linies de reg
– 2 pel·lícules protectores estèrils
– 1 Trio Pack de manteniment
– Peça de mà NSK EX-5B – Reductora 4: 1

Peça de mà opcional BienAir reductora 10: 1

 

Telèfon

(+ 34) 93 426 10 01

Direcció

c/ Ermengarda 39, BX 08014 Barcelona

Email

info@catalanadepodologia.com